ПОИСК:
Главная » 2012 » Апрель » 12
Добавил symu-okp | 12.04.2012 | Мнений: (0) | Заглянули 589
Центролит  У лютому 2012 року до Сумського міського комітету КПУ звернувся колишній працівник ПАТ «Центроліт», який 15 лютого 2012 року звільнився з згаданого підприємства, але незважаючи на це підприємство не виплатило йому заборгованість по заробітній платі за чотири місяці. 
  Керівник депутатської фракції КПУ у Сумській міській раді Наталія Дейниченко взяла дане питання під особистий контроль, підготувала та надіслала до голови правління ПАТ «Центроліт» депутатське звернення з вимогою виконати приписи законодавства та у найкоротшій термін погасити заборгованість перед людиною.
  На згадане звернення депутат отримав відписку та відмову з боку підприємства виконати вимоги Конституції України та законодавства про працю.  Після даної відповіді Наталія Дейниченко надіслала депутатське звернення до прокуратури міста Суми з вимогою захистити трудові права громадян та при необхідності вжити заходів прокурорського реагування відносно керівництва ПАТ «Центроліт».
  Прокуратура у даному випадку відреагувала, як належить, та порушила кримінальну справу стосовно голови правління за ознаками злочинів ч.1 ст 175 (Невиплата заробітної плати), ч.1 ст 172 (Грубе порушення законодавства про працю) на даному етапі іде досудове слідство по вказаній кримінальній справі. 
  «Кожен повинен розуміти, що громадянин має право отримувати належну та своєчасну винагороду за свій труд – ці права громадян передбачені в Конституції України. Зараз наша партія реалізує проект «Робота, зарплата, захист» однієї із основних цілей, якого є захист прав громадян на своєчасне отримання заробітної плати. Нашим комуністам вже вдалося повернути людям сотні тисяч гривень і завдяки нашим зусиллям притягнуто до відповідальності десятки керівників, які за рахунок власного збагачення позбавляють громадян коштів на існування»,- зазначила Наталія Дейниченко.
ФОТОГЛЕРЕЯ ↓
ОПРОС ↓
Нужно ли переименовывать улицы в Сумах?
Всего ответов: 81
ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ ↓
Извините опечатка ...Марковной

Мой дед (Миколаенко Микола) воевал с Ковпаком
Вот бы с Екатериной морковной пообщаться

Классный сайт!Ждём новостей хороших от настоящих активистов Сумского городского комитета!

КАЛЕНДАРЬ ↓
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
КАЛЕНДАРЬ ПРАЗДНИКОВ ↓
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
СТАТИСТИКА ↓
  • → Владимир Даниленко
  • → Коминформ СУМЫ
  • → Новости КПУ
ИНТЕРЕСНОЕ ↓
Страница находится в разработке! Страница находится в разработке! Страница находится в разработке!
ВИДЕО ↓